Lyssna låtarna över Internet med hjälp av RealPlayer.
(Dessutom hittar du ibland någon låt i MP3-format.)

Beställ Hela vägen 150 kr + frakt [via epost]

  +++++

Text & musik:
Valle Erling

Producent:
Roberto Laghi

Form: Gunnar Dagnå, Dagnå Grafisk Design

Web: Xnet.se

  HELA VÄGEN -- Valdemars andra CD [Klicka och lyssna!]

"En långsam John Holm, en blågul Robbie Robertson.
Lågmäld, suggestiv rockmusik med texter som tål att läsas."
-- Olle Bergren, Expressen

"Riktigt bra i sina stunder. Valle Erling med vänner totar ihop en mycket mysig och småtrevlig platta med blandning av Svante Thuresson, Ulf Lundell och små doser av Stefan Sundström. I sina bästa stunder tangerar han Toni Holgersson-klassen."
-- Stefan Herdell, Länstidningen Östersund

"När det sju man stora bandet med många gästmusiker lyhört dekorerar låtarna blir det ibland både suggestivt och stämningsladdat. Inte alltid så lättlyssnat men personligt"
-- Håkan Pettersson, Nerikes Allehanda

"Soundet på Hela vägen är ofta renskalat och naket, med Valle Erlings sång långt fram i ljudbilden. Modigt då han som sångare har sina begränsningar. Samtidigt som han som så många andra i singer/songwriter-genren har förmågan att just genom att utmana sina begränsningar skapa känslostark,berörande och varm musik. När klockorna vänder som berör livets storhet och mysterium är en vacker och gripande avslutning på skivan."
-- Magnus Sundell, Trots Allt

"När Valle Erling på den avslutande När Klockorna vänder sjunger om en nyårsnatt i Majorna blir jag rörd, det är sällan Göteborgsmiljöeer används i rockmusik. Överhuvudtaget är Valdemars andra platta bra, produktionen doftar Dylans senaste, musiken lunkar fram, några spår haltar, men Hela vägen är ungerfär lika bra, ja, fan, den är nog bättre - mer rakt från magen - än Love Olzons fjolårsalbum"
-- PM Jönsson, GT

"Den här skivan kan säkert bli en storsäljare för här finns potential till stora saker. Hela skivan känns som en samlingsskiva för för här finns inslag av både Eldkvarn, Wille Crawford, Winnerbäck och lite utan helhetskoncept. Men Valdemar övertygar mig faktiskt riktigt mycket i de flesta av låtarna och Valdemar kommer säkert bli nästa trend"
-- Fanzin Skrutt

"Ett helt gäng musiker från flera olika band bildar Valdemar. Valle Erling är motor. Han sjunger, stundtals viskar, fram sina berättelser med raspig stämma. Orden går rakt in i hjärtat. Texterna och musiken har stänk av Dylan, Pink Floyd och Elvis Costello. Det låter oborstat och sensuellt på samma gång. Bandpolarna stå tätt intill. De gungar med, spelar på sina instrument. Lite sax, lite hammondorgel, en violin-slinga. Valdemar bjuder på lätillgänglig musik med själ. Jag hänger kvar och lyssnar. Hela vägen."
-- Maria Honkanen, FLT

"När musiken får glida fram stilla som en dimma en gnistrande vintermorgon är det här ett stycke vintervemod med hög standard. En behaglig platta att ta med sig in i sin självömkan. Det behövs."
-- Roland Klinga, Norrköpings Tidningar